پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1404/06/21

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد در سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه شهر مارگون، گفت: یکی از دغدغه های اصلی جامعه تغییر در سبک زندگی مردم و افزایش روند رو به رشد بیماری های غیر واگیر از جمله چاقی، فشار خون، دیابت، چربی خون و بیماری های قلب و عروقی است.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد در سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه شهر مارگون، گفت: یکی از دغدغه های اصلی جامعه تغییر در سبک زندگی مردم و افزایش روند رو به رشد بیماری های غیر واگیر از جمله چاقی، فشار خون، دیابت، چربی خون و بیماری های قلب و عروقی است.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد؛ مهندس وکیلی با اشاره به گرامیداشت هفته سلامت از یکم تا هفتم اردیبهشت، اظهار کرد: هرساله موضوعی خاص که اولویت بهداشت عمومی را نشان می دهد، جهت شعار هفته انتخاب می شود و موضوع امسال، "پوشش همگانی سلامت"، با شعار "سلامت برای همه" انتخاب شده است.


وی ادامه داد: از آنجایی که تغذیه در سلامت انسان نقش اساسی دارد، لذا از تغذیه نامناسب به عنوان یک چالش بزرگ در بیماری های غیرواگیر، نام برده اند.


وکیلی با بیان اینکه تغذیه صحیح به عنوان یک عامل تأثیر گذار در سلامت افراد مؤثر است، افزود: تغذیه سالم در پیشگیری، کنترل و درمان بسیاری از بیماری ها، عامل اصلی محسوب می شود.

وی اذعان داشت: مردم باید سبزیجات و میوه بیشتری را در رژیم غذایی خود بگنجانند و در روز باید کمتر از ۵ گرم نمک مصرف کنند.

وی با بیان اینکه برای پخت غذا فقط باید از روغن های مایع و به مقدار کمی نمک استفاده کرد، اظهار داشت: حبوبات و غذاهای پخته شده با آنها را روزانه یک بار مصرف و هر روز شیر، ماست، پنیر و سایر لبنیات را در رژیم غذایی خود داشته باشید.

وی توصیه نمود: مصرف قند، شکر، نوشابه ها و انواع مواد غذایی و نوشیدنی های شیرین را کم کنید و همچنین مصرف نمک و مواد غذایی پر نمک را کاهش دهید و در طول روز به دفعات آب و نوشیدنی های بدون قند بنوشید.

 وی در پایان بر لزوم رعایت پیشگیری از انواع بیماری و اصلاح سبک زندگی و فواید آن برای فرد، خانواده و جامعه، تأکید کرد.142-7-5